آشنایی با استاندارد آشپزخانه هتل

استاندارد آشپزخانه هتل

 

آشپزخانه های هتل به تجهیزات خاصی نیاز دارند که نگهداری و رسیدگی به آنها از ارکان مهم استاندارد بودن هتل می باشد.

که به طور اختصار به برخی از انها اشاره شده است. كف : ایزوله كردن كف آشپزخانه در هتلها و رستورانها الزامی است.
می توان برای ایجاد عایق رطوبتی از دو شیوه قیرگونی و ایزولاسیون، ایزوگام استفاده كرد. در شیوه قیرگونی از دویا سه لایه قیرگونی استفاده میشود. ایزوگام لایه ای ظریف، بدون چروك و اطمینان بخش است كه با استفاده از حرارت چسبانده میشود. میتوان كف آشپزخانه را با سنگ، سرامیك و كفپوشهای صنعتی مفروش كرد؛ البته گاهی اوقات درزهای بین سنگ و سرامیك محل تجمع مواد غیربهداشتی میشود. میتوان برای عدم تجمعآلودگیها در بین درزها از ابعاد بزرگ سنگ و سرامیک استفاده كرد. سنگها بر اساس جلوه و كارآرایی دارای قیمت های متفاوتی هستند. سنگ گوهره که پرمصرفترین سنگ در صنعت ساختمانسازی است، چون جاذب آب است و ایجاد گرد و غبار میكند بیشتر برای نمای پارکینگ و راهروها استفاده میگردد. دیوارها: برای ایمن شدن دیوارها در برابر رطوبت، عایق رطوبتی كف را تا 80 سانتیمتر از دیوارها بالا میآورند. برای دیوار پشت كابینتها از رنگ كاشی و سنگ ارزان استفاده میشود. به علت متغیر بودن جای یخچال، اجاق گاز و غیره دیوار پشت آنها را با كاشی یا سنگ مرغوب میپوشانیم. بهتر است در آشپزخانه از رنگ روغنی براق و قابل شستشو استفاده شود. سقف: در سقف آشپزخانه باید از مصالحی كه جاذب رطوبت نبوده و